1. Home
  2. Kennisbank
  3. Lichtlijn fabrikanten
  4. Passen jullie LED modules op Veko lichtlijnen?

Passen jullie LED modules op Veko lichtlijnen?

Veko Lightsystems International BV, een vooraanstaande speler op het gebied van verlichting, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van aluminium (LED) lijnverlichting. De lichtsystemen van Veko onderscheiden zich door hun efficiëntie en duurzaamheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor diverse bedrijfsruimtes.

Sinds 2018 is Veko onderdeel van het Sweedse concern Fagerhult.

Een opmerkelijk kenmerk van Veko’s lichtsystemen is de duurzaamheid en flexibiliteit bij renovaties. De aluminium draagprofielen blijven behouden, en slechts nieuwe (LED) armaturen worden eenvoudig ingeklikt. Zo wordt de verlichting weer als nieuw, zonder enig afval achter te laten. De Deetronix lichtlijnmodule is volledig compatible met de lichtlijnen van Veko. We hebben in ons assortiment een passende connector maar je kunt uiteraard ook de bestaande connector hergebruiken.

De installatie van de LED modules is extreem eenvoudig. Binnen 5 minuten per armatuur is een bestaande Veko lichtlijn om te bouwen naar LED. Bekijk onze installatiepagina voor meer informatie over de installatie van de LED modules.

Was dit artikel nuttig?

Verwante artikelen

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support
Winkelwagen
Zijbalk